spot_img
27.9 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiObavijest FZZZ o registraciji korisnika

Obavijest FZZZ o registraciji korisnika

Federalni zavod za zapošljavanje obavještava pravne i fizičke osobe tj. poslodavce i nezaposlene osobe, koji namjeravaju sudjelovati u mjerama aktivne politike zapošljavanja u 2024. godini, da se prethodno moraju registrirati na web portalu Zavoda www.fzzz.ba ukoliko to do sada nisu učinile.

Registracija se mora izvršiti najmanje osam dana prije objave javnih poziva, nakon čega više neće biti moguća. Napominjemo da poslodavci i nezaposlene osobe koje su se ranije registrirale to ne moraju ponovno učiniti, osim u slučaju izmjene unesenih podataka.  

Iz Federalnog Zavoda za zapošljavanje pozivaju sve potencijalne korisnike, poslodavce i nezaposlene osobe, da redovno prate njihovu web stranicu kako bi blagovremeno bili obaviješteni o točnom terminu otvaranja javnih poziva. 

Registracija predstavlja nužan preduvjet za sudjelovanje u programima sufinanciranja zapošljavanja i samozapošljavanja, odnosno za podnošenje prijave za sudjelovanje u istim. Na navedeni način, korisnicima se olakšava i ubrzava sam postupak apliciranja za poticajna sredstva. Podatke koje poslodavci i fizičke osobe popune prilikom registracije NEĆE MORATI ponovno unositi prilikom prijavljivanja na javni poziv.

spot_img

najnoviji članci

istražiti više