spot_img
27.9 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiU SSŠ Orašje održano natjecanje iz pružanja prve pomoći

U SSŠ Orašje održano natjecanje iz pružanja prve pomoći

U organizaciji Crvenog križa Županije Posavske u Srednjoj strukovnoj školi Orašje održano je natjecanja iz pružanja prve pomoći. U kategoriji Omladina pobjednici su učenici Srednje strukovne škole Orašje, dok su u kategoriji Pomladak, prvo mjesto osvojili učenici Osnovne škole Fra Ilija Starčević Tolisa. Drugo mjesto je pripalo OŠ Braće Radić Domaljevac, a treće OŠ Vladimira Nazora Odžak.

Sve ekipe su nagrađene pokalima, medaljama i diplomama, a prvoplasirane ekipe će predstavljati Županiju Posavsku na federalnom natjecanju iz pružanja prve pomoći, doznali smo od tajnika CK ŽP Marijana Filipovića koji je otvorio natjecanje, a prigodne riječi sudionicima uputili su ravnateljica SSŠ Orašje Mirijam Filipović- Dominković i član predsjedništva CK FBiH Mijo Mijić.

Mladi CK Grada Orašja su vrlo aktivni u humanitarnim, ali i svim drugim aktivnostima usmjerenim na pomoć građanima, kao i drugim događajima koje provodi ova organizacija. Tako su volonteri Crvenog križa Grada Orašja ovih dana u našem gradu proveli akciju prodaje markica, mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi kod građana, čime su obilježili Tjedan Crvenog križa. 

spot_img

najnoviji članci

istražiti više