spot_img
27.9 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiPočeli upisi u 1. razred u srednje škole u ŽP, Marijan Vidović...

Počeli upisi u 1. razred u srednje škole u ŽP, Marijan Vidović i Darijo Knežević učenici generacije u dvije oraške škole

U srednjim školama u ŽP danas počinje upis učenika u prvi razred, u novoj školskoj godini, u prvom krugu ljetnog upisnog roka. U dvije srednje škole u Orašju ukupno će se upisati 125 učenika, u pet odjeljenja, s tim da je ove godine u ŠC fra Martina Nedića samo dva odjela i to Opća gimnazija i Ekonomski tehničar- financijsko računovodstveni smjer ( EU VET), dok su u Strukovnoj školi tri odjela i to Medicinski i Tehničar CNC tehnologije, EU VET program te Elektrotehničar. Upis će se vršiti i sutra.

ŠC fra Martina Nedića, na sjednici Nastavničkoga vijeća sredinom ovoga mjeseca, jednoglasno je izabran učenik generacije 2023/2024 g. a to je Marijan Vidović iz 4 a razreda Opće gimnazije. Vidović je tijekom svoga srednjoškolskog obrazovanja imao odličan uspjeh, a pored toga sudjelovao je u brojnim projektima i natjecanjima gdje je postizao zapažene rezultate, izvijestila nas je ravnateljica škole Dijana Pejić.

Učenik generacije u SSŠ Orašje je Darijo Knežević iz IV c odjela, smjer elektrotehničar, kojemu je ravnateljica škole Mirijam Filipović Dominković  uručila plaketu za odličan uspjeh, uzorno vladanje i iznimne rezultate u izvannastavnim aktivnostima tijekom srednjoškolskog obrazovanja.

spot_img

najnoviji članci

istražiti više