spot_img
22 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiU Sveučilišnom centru Posavina u Orašju u tijeku prijave za upis na...

U Sveučilišnom centru Posavina u Orašju u tijeku prijave za upis na preddiplomske studije Filozofskoga fakulteta

U Sveučilišnom centru Posavina u Orašju u tijeku su prijave za upis na preddiplomske studije Novinarstva, Odnosa s javnošću i Socijalnog rada Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru, a ostaju otvorene do 7. srpnja 2023. godine. Prijave se dostavljaju preko online platforme upisi.sum.ba uz naknadno dostavljanje originalne dokumentacije. Dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Dražen Barbarić je kazao kako su se na pokretanje ovih studija odlučili prvenstveno jer je trajna opredijeljenost Fakulteta kontinuirana prisutnost na prostoru Posavske županije, čime Sveučilište u Mostaru ostvaruje svoju misiju bivanja jedinim sveučilištem na hrvatskom jeziku u BiH.

„Procijenili smo da upravo kompetencije stečene na studijima Odnosa s javnošću, Novinarstva i već postojećega Socijalnoga rada, mogu privući značajan interes. Po završetku studija omogućit će se dodatni razvoj Posavske županije zapošljavanjem visokokvalificiranoga kadra, kako u privatnom tako i u javnom sektoru“, kazao je dekan Fakulteta prof. dr. sc. Barbarić.

Studenti koji pohađaju dislociranu nastavu u Orašju imaju ista prava i obveze kao i studenti matičnog studija na SUM-u. Na mrežnim stranicama (http://ff.sum.ba i http://upisi.ff.sum.ba) mogu se pronaći sve informacije vezane za upise i potrebnu dokumentaciju kao i informacije o načinu utvrđivanja uspjeha u srednjoj školi.

Ured za odnose s javnošću      

spot_img

najnoviji članci

istražiti više