spot_img
16.3 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiZaljubljenici oldtimer vozila na susretu u Orašju

Zaljubljenici oldtimer vozila na susretu u Orašju

U Orašju su protekloga vikenda održani  25. tradicionalni oldtimer susreti, što je ujedno i najdugovječnija manifestacija te vrste u našoj zemlji. Uz veliki interes sudionika, kojih se proteklih godina okupilo i do 100-njak, ovi susreti spadaju i među najposjećenije u BiH. ali je ove godine ta brojka bila nešto manja.  Iako je u subotu bilo loše vrijeme, 25. Oldtimer susreti su okupili više od 30-ak vlasnika vremešnih dvokotača i četverokotača, koji su imali prigodu najprije pogledati izložbu crno-bijelih fotografija starih vozila, potom su sudjelovali u defileu područjem grada Orašja, a po povratku pogledali i privatnu kolekciju oldtimera u Matićima.

Oldtimer klub „Posavac“ Orašje je za sve sudionike susreta osigurao zahvalnice te pehare u nekoliko kategorija, među kojima su najstariji motocikl Triumph K9 iz 1929 vlasnika Zorana Jankovića iz Lepnice i automobil Volvo iz 1966 godine, čiji je ponosni vlasnik Senad Hadžijunuzović iz Travnika.

Ove godine posthumno je dodijeljena zahvalnica za višegodišnje sudjelovanje na susretima oldtimeru iz Hercegovine, koji je preminuo prošle godine. Predsjednik OK „Posavac“ Orašje Kruno Draganović izrazio je zadovoljstvo i ovim susretima, kojima dobru atmosferu i druženje  s gostima nije moglo pokvariti ni loše vrijeme te zahvalio svima koji su na bilo koji način doprinijeli da se još jedni uspješni susreti evidentiraju u kalendar aktivnosti kluba  

spot_img

najnoviji članci

istražiti više