spot_img
27.9 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiUskršnje humanitarne akcije u Domaljevcu i Orašju

Uskršnje humanitarne akcije u Domaljevcu i Orašju

Ovoga četvrtka u Orašju će biti organizirane dvije humanitarne akcije, jedna za liječenje Marka Tomaševića iz Vidovica, a druga za djecu i žene Palestine. Zajednica žena Gradskog odbora HDZ BiH Orašje i  Mladež HDZ-a BiH Orašje, kao i svake godine u povodu Uskrsnih blagdana, organiziraju humanitarnu akciju za prikupljanje novčane pomoći.

Ovogodišnja pod nazivom “I ovaj Uskrs darujmo od srca”, biti će usmjerena za nastavak liječenja Marka Tomaševića iz Vidovica. Za ovu prigodu su pripremili Uskrsne pisanice koje će prodavati na Uskršnjem štandu kod zgrade Gradske uprave Orašja, u vremenu od 9,30 sati. Uputili su poziv građanima da u što većem broju dođu i podrže ovu humanitarnu akciju.

Učenici OŠ Braće Radića iz Domaljevca također su pokrenuli humanitarnu uskrsnu prodaju ukrasa i jaja, koja traje još danas i sutra (26. i 27. o.mj. ).  Ukrase su izrađivali učenici, zajedno sa svojim učiteljicama, nastavnicama i stručnim suradnicama, te uz potporu škole i Općine Domaljevac Šamac, dok su repromaterijale i jaja osigurali poduzetnici iz Matića, Domaljevca i Bazika.

Sredstva koja budu prikupljena od prodaje namijenjena su nastavku liječenja Marka Tomaševića iz Vidovica, koji se trenutačno nalazi u Toplicama u Varaždinu. Akcija se održava ispred Yimora, u vremenu od 9,30 do 11,30 sati, a građani su pozvani da svojim dolaskom i kupovinom proizvoda i jaja, podrže ovaj humanitarni projekt osnovaca i daju svoj doprinos na putu do Markovog oporavka.  

spot_img

najnoviji članci

istražiti više