spot_img
14.6 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiPrijavite svoje kandidate za godišnju volontersku nagradu "Gordana Jelić" 2023.

Prijavite svoje kandidate za godišnju volontersku nagradu “Gordana Jelić” 2023.

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ je danas objavila Javni poziv za prijavu kandidata za godišnju volontersku nagradu „Gordana Jelić“ za 2023. godinu.

Udruga poziva sve pravne i fizičke osobe iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine da prijave svoje kandidate – osobe koje svakodnevno svojim djelima svjedoče i dokazuju ljubav prema bližnjima u potrebi.

Detaljnije informacije o pravilima i proceduri prijave kandidata, kao i obrazac za prijavu kandidata, pronađite na službenoj stranici Udruge https://www.pomozimozajedno.com/natjecaji te stranici Lokalnog volonterskog centra Udruge „Pomozimo zajedno“ https://pomozimozajedno.hr/…/volonterska-nagrada…/.

Rok za podnošenje prijava je petak, 1. prosinca, 2023. godine.

Imena najboljeg volontera/volonterke u Republici Hrvatskoj i najboljeg volontera/volonterke u Bosni i Hercegovini za 2023. godinu bit će obavljena u utorak, 5. prosinca, na Međunarodni dan volontera.

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ osnivač je Lokalnog volonterskog centra „Pomozimo zajedno“, a aktivnost izrade i dodjele nagrade provodi se u sklopu istoimenog projekta kojeg sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske.

Na području Grada Orašja iznimno je razvijena volonterska mreža, koju čine posebno mlade osobe, te očekujemo njihove kandidature i zasluženo nagradu volontera godine u BiH.

#pomozimozajedno?

spot_img

najnoviji članci

istražiti više