spot_img
22 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiPoribljavanje revira i otvaranje ribolovne sezone UR Šaran Orašje

Poribljavanje revira i otvaranje ribolovne sezone UR Šaran Orašje

U proteklom tjednu izvršeno je poribljavanje svih revira kojima gospodari UR Šaran. Ukupno je pušteno 2.900 kg konzumnog šarana prosječne težine oko 2kg.

Trenutno je na snazi zabrana ribolova na svim revirima zbog prilagodbe ribe novim uvjetima. Izvršni odbor udruge donio je odluku o otvaranju ribolovne sezone za 1.4.2023.godine. Do tada planiramo dovršiti uređenje, čišćenje i košenje svih revira kako bi spremni dočekali novu sezonu. Na jezeru Ulovi i pusti Ciglana koje nije poribljavano sezona počinje tjedan dana ranije s prvim ovogodišnjim natjecanjem, od ukupno šest koliko ih planiramo organizirati u ovoj godini.

U tijeku je i prodaja godišnjih ribolovnih dozvola za ovu godinu, koje svi ribolovci i oni koji to žele postati, mogu izvaditi u Orašju svakim radnim danom u vremenu od 8 do 15 sati.

“Što se tiče dozvola još jednom bih naglasio da su  za svu djecu koja pohađaju osnovne škole na prostoru Grada Orašja dozvole besplatne, te ih ovim putem pozivam da nam se pridruže i počnu baviti ovim lijepim sportom jer bez njih ni ova naša prilično brojna udruga nema budućnosti. Sve što im treba su 2 slike koje mogu sami ili preko roditelja donijeti, dati svoje osnovne podatke za upis i odmah će dobiti ribolovnu dozvolu te postati članovi UR Šaran Orašje”, kazao je predsjednik udruge Mario Živković uz tradicionalan pozdrav ribičima

BISTRO!    

                                                                              

                                                                                  

spot_img

najnoviji članci

istražiti više