spot_img
22 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiOdržana 32. Izborna godišnja Skupština UR "Šaran" Orašje, Mario Živković na čelu...

Održana 32. Izborna godišnja Skupština UR “Šaran” Orašje, Mario Živković na čelu Udruge

Udruga ribolovaca „ŠARAN“ Orašje u proteklu nedjelju je održala 32. redovitu Izbornu godišnju Skupštinu, kojoj su nazočila 32 delegata iz svih sekcije Udruge. Novi mandat za predsjednika Udruge ribolovaca „Šaran“, ponovno je dobio Mario Živković, skupa sa Izvršnim odborom od 6 članova kojeg čine predstavnici Sekcija, a to su: Ivica Arlović, Željko Krištić, Ivica Pejić, Ismet Đogić, Josip Topić i Mato Živković. Od nabrojanih predstavnika sekcija su čak 4 nova mlada člana, od kojih Udruga očekuje da svojim aktivnim radom unesu nove ideje i energiju.

Na skupštini je prezentirano i usvojeno godišnje izvješće o radu Udruge, zatim financijsko, te izvješće nadzornog odbora i disciplinske komisije za proteklu godinu, kao plan rada i financijski plan za 2024.godinu. Također su izabrani  članovi Nadzornog odbora i Disciplinske komisije, te ribočuvarska služba sa 20 ribočuvara volontera. Nakon što je krajem prošle godine obavljeno poribljavanje svih revira Udruge, sa ukupno 3.800 kg šarana i amura, službeno otvaranje nove  ribolovne sezone planirano je za 01.03.2024. godine.

Prodaja godišnjih dozvola započinje od ponedjeljka 12. veljače, u Caffe bar OMEGA u Orašju, svakim radnim danom od ponedjeljka do četvrtka u vremenu od 08:00 do 15:00 sati. –„Kao i prethodnih godina Udruga će izdavati besplatne godišnje dozvole za svu djecu koja pohađaju osnovne škole na prostoru Grada Orašja“, poručili su iz UR Šaran Orašje. 

spot_img

najnoviji članci

istražiti više