spot_img
22 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiMoto mrazovi MK Posavac obradovali mališane u Orašju

Moto mrazovi MK Posavac obradovali mališane u Orašju

U crvenim odijelima, ispod kojih kuca veliko i toplo srce, na svojim limenim dvokotačima, Moto mrazovi MK Posavac danas su stigli u Orašje kako bi podijelili radost Božića sa svojim sugrađanima. Posebno su im se obradovali najmlađi sugrađani, jer su Moto mrazovi donijeli slatke darove, a mnogi su se željeli i fotografirati. Uz božićne pjesme, dobro raspoloženje, kuhani čaj i vino, Moto mrazovi su dočarali radost Božićnih blagdana u svojem gradu.

„Po drugi puta smo organizirali Moto mrazove, uz veliko pokroviteljstvo gradonačelnika Grada Orašja i uz financijsku podršku Turističke zajednice Županije Posavske. Drago nam je da je vrijeme ispalo kako treba i da su  mališani sretni. U vrtiću su bili jako oduševljeni našim posjetom. Za razliku od prošle godine djeca su puno opuštenija, puno su radosnija i s euforijom i željom čekali su da ih posjetimo. Tamo smo podijelili 110 paketića za svu djecu, a ukupno je 350 paketića ove godine. S nama su danas i članovi PUŽ-a, lani smo ih posjetili u udruzi, a ove godine su htjeli biti s nama i građanima, što je jako lijepa i pozitivna stvar“, kazao je predsjednik MK Posavac Orašje Ivica Filipović te dodao kako su nakon druženja u parku posjetili jednu višečlanu obitelj u potrebi, kako bi i njima  uručili blagdanske darove, koje su kupili sredstvima iz klupske blagajne, jer je kaže Filipović, božićno vrijeme, vrijeme darivanja i solidarnosti jednih s drugima.

Zadovoljstvo ovim projektom nije skrivao ni dopredsjednik kluba Josip Domiković. „Odličan je feedaback od građana, pogotovo male djece u vrtiću. To je nešto fantastično, baš su nas dočekali veseli i radosni i čast nam je što možemo donijeti malo radosti u ove naše krajeve i u naše Orašje. Djeca se rado fotografiju s Moto mrazovima, a u vrtiću su čak i motore turirali  i baš je bilo jako dobro“, s osmjehom je naglasio dopredsjednik Dominković.

Svesrdnu pomoć Moto mrazovima i ove su godine pružile Moto Mrazice, koje su također sretne reakcijom svojih sugrađana, posebno dječice.  

„Radosni smo i veseli kad možemo nekome pružiti radost i veselje što dolaze u ove Božićne blagdane. Najljepše mi je bilo kad smo navratili u vrtić i kad su nam mala djeca došla i prišli. Onaj osmijeh, to ne možeš opisati, to i nama radost daje, nema ništa ljepše. Ovo mi je prvi put da idem s njim a i mora reći stvarno prelijepo. Djeca su predobre volje, svi smo dobre volje i sve je super“, poručile su Moto mrazice. A svi skupa čestitali su Božić vjernicima koji slave, a svim građanima sretnu i uspješnu Novu 2023.godinu.

spot_img

najnoviji članci

istražiti više