spot_img
22 C
Orašje
spot_img
Naslovnicavijesti„Mali poklon za veliki osmjeh“, humanitarna akcija Zajednice žena HDZ BiH...

„Mali poklon za veliki osmjeh“, humanitarna akcija Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača i Mladeži HDZ BiH Orašje

U susret Božićnim blagdanima, Zajednica žena HDZ-a BIH Kraljica Katarina Kosača i Mladež HDZ-a BiH Orašje tradicionalno u Orašju organiziraju humanitarnu akciju pod nazivom „Mali poklon za veliki osmjeh“. Za ovu prigodu njihove su članice pripremale domaće kolače, koje danas od 10,00 sati prodaju na štandu kod Gradske uprave Orašje. Cijene su simbolične, onoliko koliko građani mogu izdvojiti za ovu akciju, a sav prihod će biti usmjeren za Udrugu osoba s poteškoćama u razvoju Put u život Orašje. Naime, protekloga tjedna organizatori ovoga projekta posjetili su Udrugu PUŽ i upoznali se s njihovim potrebama, te su odlučili da će sav novac od prodaje kolača usmjeriti na nabavku poklona za članove PUŽ-a.

Posjetitelji ove lijepe blagdanske priče, osim što mogu donirati i učiniti nesebičnu gestu, mogu također uživati u degustaciji domaćih božićnih kolača i ugrijati se uz kuhano vino. „Prepustite se božićnom duhu darivanja i posjetite naš štand“, poručuju iz Zajednice žena HDZ-a BIH Kraljica Katarina Kosača i Mladeži HDZ-a BIH Orašja. Dodajmo ovome da je MNK Posavina Orašje, kao organizator Božićnog Malonogometnog turnira u Orašju, kompletan prihod od večerašnje prodaje ulaznica namijenio također za Udrugu PUŽ Orašje.

spot_img

najnoviji članci

istražiti više