spot_img
27.9 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiHit komedija Kako?...i zašto ubiti muža? u Orašju

Hit komedija Kako?…i zašto ubiti muža? u Orašju

Ove subote 18.06.2022.godine u Kulturnom centru Ivo Gregurević u Orašju, Centar za kulturu priredio je vrhunsku komediju!

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik ,,Kako i zašto ubiti suprugu”. Naime autor ovog djela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, posle čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.

U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti da pronađu na koji tip muža su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena – navode organizatori.

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku u svim dvoranama.

Cijena ulaznice je 12,00 KM. Ulaznice možete kupiti u pretprodaji u Centru kao i na sam dan predstave. Početak je u 20,00 sati!

spot_img

najnoviji članci

istražiti više