spot_img
26.8 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiCT Simply i CT Lilići pobjedici Memorijalnog 4. Toni Carp Cupa

CT Simply i CT Lilići pobjedici Memorijalnog 4. Toni Carp Cupa

Članovi  ribolovne sekcije O.Luka-Bok-B.Greda, intenzivno rade na očuvanju uspomene na tragično stradalog člana sekcije Tonija Filipovića iz Boka, jednog od mlađih članova koji je bio aktivan u svim akcijama sekcije, a također i Udruge ribolovaca Šaran Orašje. Tako je na Reviru u O.Luci, proteklog vikenda ribolovna sekcija  uspješno organizirala 4. Memorijalni „Toni Carp Cup“,  u lovu na šarana i amura u trajanju 72 sata. Sudjelovalo je 14 ekipa koje su činili 50-tak članova Udruge ribolovaca Šaran Orašje, a kako je ribolovce poslužilo lijepo vrijeme, u tri dana natjecanja ulovljeno je ukupno 1035 kg ribe, što predstavlja rekord za sva četiri turnira.

U sektoru „A“ ulovljeno je 630 kg, a najviše uspjeha imao je Carp Team Simply  sa ulovljenih 223,30 kg ribe. Drugo mjesto sa 123,55 kg osvojio je CT Rođaci, a treće CT Parabellum sa 106,87 kg ribe. U sektoru „B“ bilo je nešto skromnije, ulovljeno je 403,97 kg, a pobjednik je CT Lilići sa 268,52 kg. Drugoplasirani CT Kriminalci ulovili su 70,42 kg, a na trećem mjestu je CT Afrički eskimi sa 38,52 kg. Najveću ribu, težine 13,37 kg, ulovila  ekipa Parabellum.

Po tri prvoplasirane ekipe po sektorima, kao i ekipa s najtežom ribom, nagrađene su vrijednim prigodnim nagradama čija vrijednost iznosi 1400 eura, a riječ je o donaciji prijatelja Udruge. Nagrade su uručili Ivo Filipović –Kimba, otac pokojnog Tonija i predsjednik sekcije Ivica Arlović. Za sve sudionike organizator je tri dana pripremao jelo i piće i zahvalio svima koji su pomogli natjecanje. 

spot_img

najnoviji članci

istražiti više