spot_img
22 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiOŠ Braće Radića iz Domaljevca pobjednik natjecanja osnovnih škola ŽP u stolnom...

OŠ Braće Radića iz Domaljevca pobjednik natjecanja osnovnih škola ŽP u stolnom tenisu

U Osnovnoj školi Ruđera Boškovića u Donjoj Mahali jučer je održano Županijsko natjecanje učenika osnovnih škola u stolnom tenisu na kojem je sudjelovalo svih sedam  osnovnih škola u ŽP. Nakon zanimljivih i neizvjesnih susreta, uvjerljivu pobjedu su odnijeli učenici OŠ Braće Radića iz Domaljevca i na taj način obranili titulu prvaka.

U finalu turnira pobijedili su ekipu OŠ fra Ilija Starčević Tolisa, ali vrijedi istaknuti kako je ovo već sedma godina zaredom u kojoj učenici iz Domaljevca osvajaju županijsko natjecanje u tenisu. Pod vodstvom trenera Josipa Baotića, za OŠ Braće Radića nastupali su Lana Koturić, Jakov Kobaš i Josip Špionjak, a u pričuvi su bili Antonela Klarić, Maldini Leovac i Mirko Lušić.

Drugo mjesto je osvojila OŠ fra Ilije Starčevića Tolisa za koju su nastupili  Mateo Kobaš, Dora Kobaš, Leon Oršolić, Viktoria Mišković i Zvonimir Oršolić, koje je predvodio nastavnik Srećko Nedić. Treće mjesto je pripalo OŠ Vladimira Nazora Odžak, četvrto OŠ Antuna Gustava Matoša Vidovice, peto domaćinima OŠ Ruđera Boškovića D.Mahala, šesto OŠ Stjepana Radića Bok i sedmo mjesto učenicima OŠ Orašje.

Tri prvoplasirane ekipe nagrađene su pokalima, medaljama i diplomama, a ostalima su pripale zahvalnice. Najuspješniji su odnijeli pobjedu, ali je također važno učiti djecu timskom radu, zalaganju i upornošću. Iskrene čestitke pobjednicima natjecanja!

spot_img

najnoviji članci

istražiti više