spot_img
35.7 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiObavijest Federalnog Zavoda za zapošljavanje

Obavijest Federalnog Zavoda za zapošljavanje

Federalni zavod za zapošljavanje je nedavno, u nekoliko navrata, obavijestio pravne i fizičke osobe, tj. poslodavce i nezaposlene osobe, koje namjeravaju sudjelovati u mjerama aktivne politike zapošljavanja u 2022. godini, da se prethodno moraju registrirati na web portalu Zavoda www.fzzz.ba ukoliko to do sada nisu učinile, i to najmanje osam dana prije objave javnih poziva. One pravne i fizičke osobe koje su se ranije registrirale to ne moraju ponovno učiniti osim u slučaju izmjene unesenih podataka.

Iz Federalnog Zavoda za zapošljavanje danas su obavijestili poslodavce i nezaposlene osobe da je registracija može izvršiti još do 4.3.2022. godine (petak) do 16 sati, nakon čega više neće biti moguća.     

Registracija predstavlja nužan preduvjet za sudjelovanje u programima sufinanciranja zapošljavanja i samozapošljavanja, odnosno podnošenje prijave za sudjelovanje u istim. Na navedeni način, korisnicima se olakšava i ubrzava sam postupak apliciranja za poticajna sredstva. Podatke koje poslodavci i fizičke osobe popune prilikom registracije NEĆE MORATI ponovno unositi prilikom prijavljivanja na javni poziv.

Otvaranje javnih poziva očekuje se sredinom ovog mjeseca, a o točnim terminima bit ćete pravodobno obavješteni. 

spot_img

najnoviji članci

istražiti više