spot_img
22.4 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiKampanja Crvenog križa F BiH "NISTE SAME za žene i djevojke u...

Kampanja Crvenog križa F BiH “NISTE SAME za žene i djevojke u Turskoj i Siriji”

Crveni križ Federacije BiH pokrenuo je kampanju „NISTE SAME za žene i djevojke u Turskoj i Siriji“. Cilj je prikupiti što više osnovnih higijenskih paketa za žene i djevojke koje su ostale bez svojih domova te im bar na kratko izmamiti osmijeh i ublažiti patnju.

Set bi trebao sadržavati: sapun, šampon, gel za tuširanje, vlažne maramice, uloške, četkicu i pastu za zube, dezedorans u stiku, labelo, noktaricu i štapiće za uši. “Neophodno je da stvari u setu budu nove i zapakirane u kutiju. Također, ukoliko netko želi može napisati i pismo ili ceduljicu, koju će ubaciti zajedno s proizvodima, a koja će doći do neke od žena iz ove dvije zemlje” naglasila je Indira Kriještorac, glasnogovornica Crvenog križa Federacije BiH.

Iz Crvenog križa F BiH apelirali su na sve kompanije i gospodarske subjekte, ali i pojedince koji su u mogućnosti, da se priključe kampanji kako bi ova podrška stigla do što većeg broja žena i djevojaka. Svoje pakete podrške  možete ostaviti u lokalnu organizacija Crvenog križa.

Akcija će trajati cijeli treći mjesec s obzirom da je riječ o mjesecu u kojem se obilježava i Međunarodni dan žena.

spot_img

najnoviji članci

istražiti više