spot_img
25.2 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiEnes Đulović, predsjednik stranke Nezavisni-Neovisni na konferenciji TI BIH u Sarajevu

Enes Đulović, predsjednik stranke Nezavisni-Neovisni na konferenciji TI BIH u Sarajevu

Transparency International u BiH u suradnji sa Središnjim izbornim povjerenstvom BiH u Sarajevu je organizirao konferenciju „Integritet političkog financiranja u regiji” u okviru USAID-ove podrške građanima u borbi protiv korupcije. Među predstavnicima političkih stranaka iz BiH, na konferenciji je sudjelovao i Enes Đulović predsjednik političke stranke Nezavisni-Neovisni, te predstavnici nevladinog sektora iz Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore.

Predsjednik Đulović je iskoristio priliku da na održanim panelima sudionike konferencije upozna s iskustvom rada političke stranke u ŽP, kako u Gradskom vijeću Orašja tako i Skupštini ŽP.

Posebna čast za sve prisutne na konferenciji, navodi Đulović, bila je prilika da čuju uvodno izlaganje Michaela Murphya, Veleposlanika SAD-a u BiH, koji je ukazao na potrebu da se iz izbornog procesa u BiH odstrane svi oni koji ne doprinose da se poštuju pravila izbornog zakona.

“Za Nezavisne-Neovisne kao političku stranku, prihvatljive su izmjene i dopune Zakona o financiranju političkih stranaka BiH, koje su prezentirane od strane SIP BiH na konferenciji koja je održana u srijedu 13.12.2023. godine u Sarajevu”, zaključuje u priopćenju za javnost predsjednik politike stranke Nezavisni-Neovisnbi Enes Đulović.

spot_img

najnoviji članci

istražiti više