spot_img
38.5 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiČlanovi Taekwondo kluba Orašje osvojili 19 medalja i 5 pokala na turniru...

Članovi Taekwondo kluba Orašje osvojili 19 medalja i 5 pokala na turniru u Brčkom

Članovi Taekwondo kluba Orašje ostvarili su vrlo dobre rezultate na Otvorenom KUP-u BiH i Open KUP-u Brčko, održanom u subotu u Brčkom. Na ovom natjecanju, u iznimno jakoj konkurenciji sudjelovala su 392 natjecatelja iz 37 klubova i 6 država HR, BiH, Srbije, Crne Gore, Italije i Švicarske.

RemasterDirector_18da6b0cf

Za Taekwondo klub Orašje nastupilo je 12 natjecatelja u 19 kategorija i 3 discipline, a borci iz Orašja su osvojili 19 medalja i to 11 zlatnih, 7 srebrenih i jednu brončanu, Uz osvojene medalje, orašani su osvojili i 5 pokala za razna priznanja:  1.mjesto u ukupnom poretku Vrtićanke, 1.mjesto u konkurenciji muški poomse i 3.mjesto u konkurenciji ženski poomse. Najbolji formaš je Harun Mahmutspahić, a najbolja vrtićanka Matea Maglica.

Zlatne medalje u sportskoj borbi osvojili su Nives Stanić, Matea Maglica, Iva Baotić, Harun Mahmutspahić, Antonio Matanović  i Nora Džoić. Srebrene su osvojili Lana Zlatarević, Antonio Matanović i Alina Jaje.

U disciplini poomse zlato su osvojili Nives Stanić i Harun Mahmutspahić, dok je srebro pripalo Lani Stanić. Na koncu, u disciplini kick, zlatom su se okitili Merjem Vajzović, Anamarija Gajčević  i Izabela Miličić, srebro su osvojili Alina Jaje, Antonio Matanović i Nora Džoić, a broncu Iva Baotić. Čestitke svim sjajnim mladim sportašima na osvojenim nagradama, ali i na najboljoj promociji svoga grada i svoje županije. 

Predsjednik kluba Marko Stanić u ime kluba je uputio čestitke svim osvajačima medalja, a zahvalnost roditeljima za pratnju svoje djece i stalnu potporu klubu.

spot_img

najnoviji članci

istražiti više