spot_img
25.2 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiČlanovi MK Kraljevi raga iz Tolise putuju na moto susret u Ptuj

Članovi MK Kraljevi raga iz Tolise putuju na moto susret u Ptuj

Jutros je 11 članova Moto kluba Kraljevi raga iz Tolise krenulo u Sloveniju, gdje će ovoga vikenda sudjelovati na 6.Međunarodnom susretu starih vozila u Ptuju, kojeg organizira Klub ljubitelja starih vozila „Moped“ iz Ptuja. Iz Tolise je ispraćena ekspedicija od 9 motorista, uglavnom s Tomosima i jednom Yamahom, te sa tehničkom pratećom službom u dva vozila.

–„Ovo je uzvratni posjet kolegama iz Ptuja, koji su 2019. godine bili naši dragi gosti na 2. Internacionalnom Moto susretu u Tolisi“, kazao je predsjednik Marko Nedić, koji je na čelu kolone. Uz njega put Ptuja krenuli su: Marinko Dominković, Željko Oršolić, Marijan Oršolić, Valentin Mišković, Denis Mišković, Adis Zlatkić, Dino Oršolić, Katarina Oršolić, Josip Dominković- Jole i Josip Dominković- Čičak.

Obzirom na karakteristike vozila kojima će putovati, a također i radi sigurnosti, Tolišani će voziti podravskom magistralom, gdje će im se u Našicama pridružiti i član kluba Berislav Pihler, također s motorom marke Tomos. Povratak iz Slovenije planiran je u nedjelju 14. svibnja. Kraljevi raga će 10. lipnja biti domaćini 4. Internacionalnih susreta u Tolisi, gdje će dočekati prijatelje iz Ptuja, ali i drugih zemalja koji rado dolaze na ovu moto smotru.

spot_img

najnoviji članci

istražiti više