spot_img
3 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiAndrea Piljić i Igor Vuković učenici generacije u SSŠ i ŠC fra...

Andrea Piljić i Igor Vuković učenici generacije u SSŠ i ŠC fra Martina Nedića u Orašju

U Srednjoj strukovnoj školi i ŠC fra Martina Nedića u Orašju s ponosom su ispratili još jednu generaciju maturanata. Svaka generacija koja uspješno završi svoje školovanje ostavi neizbrisiv trag, a većina od tek svršenih maturanata, svoje će školovanje nastaviti studirajući na prestižnim fakultetima u BiH i RH, što je svakako još jedan u nizu uspjeha za ovu generaciju. Srednja škola ima  veliku vrijednost koju  će maturanti nositi do kraja života,  a tu  su svakako i nezaboravna druženja i prijateljstva. –„Dragi maturanti, pred vama su novi izazovi, obogaćujte sebe kroz zajedništvo i ljubav, putujte i istražujte, poštujte druge, uporno učite i vrijedno radite, ma gdje god vas životni putevi odnesu“, poručili su maturantima iz dviju srednjih škola u Orašju.

U obje srednje škole ovih dana su upriličene podjele svjedodžbi učenici, a ujedno su pohvaljeni i nagrađeni učenici generacije. U ŠC fra Martina Nedića, ravnateljica Dijana Pejić je uručila plaketu učeniku generacije 2022./2023. Igoru Vukoviću iz IV-a odjela, smjer gimnazija. U Srednjoj strukovnoj školi Orašje ravnateljica Mirijam Filipović- Dominković, pohvalila je i plaketom nagradila učenicu generacije Andreu Piljić iz IV-a odjela, smjer medicinski tehničar, za najviši prosjek ocjena i uzorno vladanje tijekom srednjoškolskog obrazovanja. Također su u obje škole pohvaljeni i učenici za odličan uspjeh i uzorno vladanje tijekom srednjoškolskog obrazovanja. 

Naše čestitke učenicima, a svakako i roditeljima koji imaju poseban razlog da budu sretni i ponosni na uspjeh svoje djece. Naravno ne smijemo zaboraviti ni profesore i profesorice te menadžment škole, za njihov trud i rad na prenošenju znanja, te pružanju podrške tijekom školovanja.

spot_img

najnoviji članci

istražiti više