spot_img
26.8 C
Orašje
spot_img
NaslovnicaistaknutoParni valjak objavljuje "Ponovo" posljednju Akijevu pjesmu

Parni valjak objavljuje “Ponovo” posljednju Akijevu pjesmu

Singl „Ponovo“ biti će objavljen simbolično u četvrtak, točno u 15 sati, u vrijeme Akijevog ispraćaja

U najtužnijim mogućim okolnostima, grupa Parni valjak se pjesmom „Ponovo“ oprašta od Akija, svog prijatelja i brata te jednog od najboljih i najprepoznatljivijih vokala naših prostora svih vremena, koji nas je napustio prošle subote. Pjesma je to za koju se ovaj tjedan trebao snimati spot i koja je trebala biti najava velike turneje Parnog valjka i novog studijskogalbuma. Stihove i glazbu za singl „Ponovo“ potpisuje Husein Hasanefendić Hus koji je s Akijem činio savršenu simbiozu, zahvaljujući kojoj su bezvremenske pjesme Parnog valjka odgojile generacije slušateljica i slušatelja.

Croatia Records i Parni valjak su u spomen na Akijapokrenuli inicijativu kojom se na poseban način opraštaju od neponovljivog pjevača. Više od 150 radiopostajadiljem regije emitira singl „Ponovo“ točno u 15:00 sati te tako odaje počast glazbenom velikanu.

Najznačajniji rock bend naših prostora se pjesmom „Ponovo“ oprašta od čovjeka kojemu je glazba bila život, koji je svojom neuništivom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i uzor generacijama. Aki nas je iznenada napustio, ali njegov duh i glas ostat će zauvijek upisani u svima nama koji smo uz Parni Valjak odrastali, zaljubljivali se, smijali i plakali. 

spot_img

najnoviji članci

istražiti više