spot_img
25.2 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiMoto Mrazovi u Orašju obradovali najmlađe sugrađane slatkim paketima

Moto Mrazovi u Orašju obradovali najmlađe sugrađane slatkim paketima

Moto klub „Posavac“ Orašje poznat je po svom humanitarnom djelovanju i lijepim plemenitim gestama, a svakom uspijevaju izmamiti poštovanje sugrađana te sreću i radost onih za koje su njihovi projekti i namijenjeni. Već dugi niz godina, u susret Božiću i Novoj godini, članovi kluba popularni Moto mrazovi, obuku svoje crveno blagdansko ruho, upale svoje dvokotače, naoružaju se osmjehom, pozitivnom energijom i vrećama sa slatkim darovima i krenu u svoju Moto mraz avanturu, bez obzira na vremenske uvjete.

Predsjednik MK „Posavac“ Orašje Mladen Orkić kaže kako je ovo vrijeme darivanja i današnjom akcijom željeli su razveseliti najmlađe sugrađane. Najprije su posjetili Udrugu osoba s poteškoćama u razvoju „Put u život“ Orašje, čije su korisnike obradovali slatkim darovima i družili se s njima, a potom ih je put odveo u Dječji vrtić „Pčelica“ Orašje gdje ih je s nestrpljenjem dočekalo više od 100-njak mališana, kojima su također uručili paketiće i proveli ugodno vrijeme u njihovom društvu.

Posljednja postaja bila im je kod Gradskog parka. Tamo su, uz prigodnu glazbu i kuhano vino za posjetitelje, s veseljem dočekivali najmlađe sugrađane i darovali im blagdanske paketiće. Osmjeh i radost djece, koju su izmamili ovom gestom i svojom veselom pojavom, neprocjenjivi su.  Potporu ovom projektu dali su im Grad Orašje i sponzori, a i MK „Posavac“ je osigurao svoja sredstva kako bi akcija bila uspješno realizirana. Nabavljeno je i podijeljeno više od 250 slatkih paketića.

„Danas su djeca sretna i vesela, druže se s nama, a zadovoljni smo i mi. U ovoj blagdanskoj akciji sudjelovali su svi naši članovi i jako nas raduje da možemo biti dio blagdanskog ozračja svojim najmlađim sugrađanima i razveseliti ih u ovo vrijeme darivanja“, istaknuo je predsjednik Orkić. 

Svojom pojavom i lijepom gestom pobrali su i brojne simpatije građani, koji su ih fotografirali i čestitali na sjajnom projektu, kojim su unijeli vedrinu u današnju sivu svakodnevicu. 

spot_img

najnoviji članci

istražiti više