spot_img
38.5 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiGradonačelnik Orašja objavio dva Javna poziva

Gradonačelnik Orašja objavio dva Javna poziva

Gradonačelnik Orašja Marijan Oršolić objavio je dva Javna poziva za dodjelu sredstava iz Proračuna Grada Orašja za 2024. godinu. Prvi se odnosi na dodjelu sredstava udruženjima građana iz oblasti sporta, u ukupnom iznosu od 140.000 KM. Sportski klubovi koji apliciraju s projektnim/programskim aktivnostima, uz ostalo moraju biti registrirani u BiH, svoje aktivnosti razvijati na području grada Orašje i da ne obavljaju bilo kakvu aktivnost u ime političke stranke. Zainteresirani također imaju obvezu podnošenja izvješća o utrošku financijskih sredstava dobivenih od Grada Orašja po prethodnom javnom pozivu. Prijedlozi projekata trebaju sadržavati projektne aktivnosti koje značajno poboljšavaju kvalitetu življenja građana na području grada Orašja.

Drugi Javni poziv za dodjelu sredstava iz Proračuna Grada Orašja za 2024. godinu, namijenjen je vjerskim zajednicama u iznosu od 50.000 KM. Dodijeljena sredstva koristit će se za sufinanciranje projekata /programa koji se odnose na izgradnju i sanaciju objekata crkava i vjerskih zajednica, za podržavanje projektnih/programskih aktivnosti crkava i vjerskih zajednica na području grada Orašja, kao i za tekuće poslovanje. Prijedlozi projekata trebaju sadržavati projektne aktivnosti koje značajno poboljšavaju potrebe vjernika, sukladno tradicionalnim vrijednostima na području grada Orašja.

Prijave za oba javna poziva se podnose na prijavnom obrascu koji se može preuzeti u Šalter sali i na službenoj web stranici Grada Orašje. Prijave sa dokumentacijom se dostavljaju osobno ili putem pošte na adresu: Grad Orašje, Treća ulica 45., 76.270 Orašje. Rok za dostavu prijava s dokumentacijom je 15 dana od dana objavljivanja Javnog poziva, odnosno do 14. ožujka ove godine. Vrednovanje i rangiranje projekata pristiglih na Javni poziv, obavit će Povjerenstvo koje imenuje Gradonačelnik, a konačnu odluku o dodjeli sredstava donosi Gradonačelnik. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje. Javni poziv je objavljen na službenoj web stranici i oglasnoj ploči Grada Orašja i u sredstvima javnog informiranja.

spot_img

najnoviji članci

istražiti više