spot_img
16.3 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiFilozofski fakultet SUM-a održava mrežne konzultacije za maturante od 21. veljače

Filozofski fakultet SUM-a održava mrežne konzultacije za maturante od 21. veljače

Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru i ove akademske godine organizira mrežne konzultacije za maturante koje će se održati tijekom dva tjedna 21., 22. i 23. te 27., 28. i 29. veljače po jedan termin u tjednu za svaki studij.

Raspored se može pogledati na poveznici https://ff.sum.ba/hr/node/27568, a klikom na naziv studija otvara se poveznica za pristup konzultacijama gdje će pročelnici, tajnici i profesori sa studija odgovarati na pitanja učenika. Mrežne konzultacije održat će se putem Google Meet platforme.

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru izvodi se 17 studijskih programa, a mogu se studirati jednopredmetno ili dvopredmetno. Studijski programi koji se izvode su: Arheologija, Engleski jezik i književnost, Filozofija, Hrvatski jezik i književnost, Informacijske znanosti, Latinski jezik i rimska književnost, Logopedija, Novinarstvo, Njemački jezik i književnost, Odnosi s javnošću, Politologija, Povijest, Povijest umjetnosti, Psihologija, Socijalni rad, Talijanski jezik i književnost te Sigurnosne i međunarodne studije.

„Pridružite nam se i saznajte sve informacije o studijskim programima i studiranju na Filozofskom fakultetu. Razgovarajte s budućim profesorima i saznajte sve o studijima koji vas zanimaju“, poručili su s Filozofskog fakulteta SUM-a.

Više o studijima i informacijama o upisima može se pogledati na stranici https://upisi.ff.sum.ba/.

Ured za odnose s javnošću

spot_img

najnoviji članci

istražiti više