Županijsko natjecanje u odbojci za osnovce

U sportskoj dvorani u Grebnicama održano je županijsko natjecanje za osnovce iz odbojke (dječaci). U jednodnevnom natjecanju sudjelovale su ekipe iz sedam osnovnih škola sa područja tri općine Županije Posavske. Pobjednička ekipa je iz Domaljevca, drugo mjesto pripalo je ekipi iz Odžaka a treće mjesto odbojkašima iz Tolise.

Poredak ekipa je sljedeći:

 1. Osnovna škola Braće Radića Domaljevac
  2. Osnovna škola Vladimira Nazora Odžak
  3. Osnovna škola fra Ilije Starčevića Tolisa
  4. Osnovna škola Stjepana Radića Bok
  5. Osnovna škola Ruđera Boškovića Donja Mahala
  6. Osnovna škola Antuna Gustava Matoša Vidovice
  7. Osnovna škola “Orašje” iz Orašja

Pobjedničku ekipu osnovaca iz Domaljevca predstavljali su učenici : Franjo Ivić, Mato Matić, Dario Kopić, Kristijan Marić, Benjamin Džebić, Ivan Vučković, Mladen Koturić, Pavo Lukač, Luka Lušić, Miroslav Delić, Patrik Brkić i voditelj sekcije nastavnik Damir Karić.

Podsjetimo, OŠ Orašje  pobjednik je županijskog natjecanja u odbojci za djevojčice, koje je održano tjedan dana prije ovoga natjecanja. Drugo mjesto osvojila je ekipa OŠ V. Nazora iz Odžaka, dok je trećeplasirana bila ekipa OŠ Braće Radića iz Domaljevca. Četvrto mjesto osvojila je OŠ A.G. Matoša Vidovice, peto OŠ S. Radića Bok, pretposljednja je OŠ fra Ilije Starčevića Tolisa, dok je sedmo mjesto zauzela OŠ Ruđera Boškovića Donja Mahala.

www.zupanijaposavska.ba/rpo

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password