Zajednica žena Kraljica Katarina Kosača za djecu Afrike

Ni hladnoća ni niske temperature nisu ih omele u njihovoj plemenitoj misiji. Članice Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača općine Orašje  jučer su organizirale humanitarnu akciju za pomoć gladnoj djeci Afrike. Nakon Sv. misa ispred crkava u Orašju, Tolisi i Oštroj Luci-Boku, na niskim temperaturama ali s toplinom u srcu, radosno su prodavale božićne kolače koje su pripremale s puno ljubavi što i ne čudi s obzirom na povod i cilj akcije, te ljubazno pozdravljale sve osobe koje su se rado odazvale ovom njihovom projektu. A građani su već bezbroj puta pokazali da imaju veliko i dobro srce, da cijene i podržavaju humanitarne akcije, kao što je i jučerašnja Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača Orašje, čime s pravom nose epitet velikodušnih i plemenitih ljudi.

To potvrđuje i informacija koju smo dobili od novinarske sekcije OŠ Stjepana Radića Bok kako su vjernici u akciji Temeljnog ogranka Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača Oštra Luka-Bok  prikupili 1. 180,00 KM  koje će biti uručene misionaru Gabrijelu Jukiću za djecu Zambije.

“U ime Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača zahvaljujem se svim ljudima dobre volje koji su podržali humanitarnu akciju kao i ženama koje su pomogle u pripremi kolača. U tri župe prikupljeno 2.859 KM koji će biti uplaćeni na račun misionara Gabrijela Jukića”, kazala je po okončanju akcije Lucija Mijić Džoić, predsjednica Općinske organizacije udruge Kraljica Katarina Kosača. “Hvala svim ljudima dobre volje koji su se odazvali pozivu za pomoć siromašnima u Zambiji uistinu ste učinili dobro djelo. Neka vam Bog dragi podari mir”, kazao je u svojoj poruci misionar Gabrijel Jukić.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password