spot_img
14.6 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiYimoR u Domaljevcu gradi prvu tvornicu sladoleda u BiH

YimoR u Domaljevcu gradi prvu tvornicu sladoleda u BiH

Nadaleko poznata bosanskohercegovačka kompanije YimoR  Domaljevac ove godine pokreće izgradnju tvornice sladoleda, ujedno i jedan od najvećih projekata u 34. godine postojanja kompanije. Projekt je vrijedan oko 15 milijuna KM, a ulaganjem u najkvalitetniju opremu, tehniku i tehnologiju buduće tvornice sladoleda, bit će otvoreno oko stotinu novih radnih mjesta.

Riječ je o jedinstvenom projektu u BiH, zahvaljujući kojem će YimoR postati prvi proizvođač najkvalitetnijeg sladoleda, pravljenog po posebnoj recepturi i pripremljenog po najvećim standardima. S projektom izgradnje Tvornice sladoleda, ove godine YimoR otvara novo poglavlje u poslovanju  i na ino tržištu. Plan je, između ostalog, dio od oko 70% proizvodnje pripremiti i za izvoz, čime će YimoR postati i prvi izvoznik sladoleda proizvedenog u BiH za ino tržište.

Prva tvornica sladoleda u BiH svoje poslovanje će utemeljiti na osnovnoj filozofiji proizvodnje – stvoriti najkvalitetniji sladoled po pristupačnim cijenama, pripremljen po posljednjim svjetskim standardima kvalitete i po originalnoj visoko kvalitetnoj recepturi, koji će osvojiti sve one koji uživaju u ovoj poslastici kako u BiH, tako i u zemljama uvoznicama, navode u kompaniji Yimor.

Podsjećamo, dosadašnja djelatnost firme YimoR je trgovina, prijevoz i ugostiteljstvo, a u njenom vlasništvu je i MEGA Diskont – prvi BH diskont. U svojoj mreži trgovina nude bogat asortiman roba široke potrošnje, prehrane i neprehrane, tekstila, igračaka, posuđa itd. U ponudi se nalazi više od 600 brendova s oko 10.000 artikala koju čine mnogobrojni proizvođači iz BiH, kao i poznate kompanije iz inozemstva, od kojih je YimoR za većinu njih izravni uvoznik. Posebno se ističu kvalitetni CLASSY proizvodi koji su u vlasništvu YimoR- a, dostupni po izuzetno pristupačnim cijenama. Poželimo sreću YIMOR-u u novom projektu „Tvornica sladoleda“ koji je od značaja za sve građane u BiH.   

spot_img

najnoviji članci

istražiti više