Promocija na Filozofskom fakultetu u Orašju

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru,  Dislociranom centru studiranja Orašje održana je promocija 74 diplomanta, od toga 44 prvostupnika, 29 magistara struke i jednog menadžera za odnose s javnošću. Čestitajući na iznimnom uspjehu, diplome je uručio dekan fakulteta prof.dr.sc. Zoran Tomić i prigodnim riječima obratio se diplomantima, kolegicama i kolegama profesorima i cijenjenim gostima okupljenim u prepunom amfiteatru ŠC fra Martina Nedića u Orašju.

Dekan Tomić je na početku istaknuo da su ostvareni rezultati logičan rezultat zavidne angažiranosti i napornog rada onih koji su znali što žele i ustanove koja im je omogućila do dođu do stečenog znanja.

-Ne gasite želju za daljnjim uspjesima, a na tom putu i dalje ćemo vam biti iskreni partneri i čvrsta potpora. Koristite darovitost koju posjedujete i trudite se biti ono što jeste, a ne ono što bi ste trebali biti. Od sada će te postavljati nove životne ciljeve i želja nam je da oni budu i osobni i društveni, a povrh svega plemeniti. Ostvarite svoje snove, postignite uspjeh, ali nikada nemojte prestati biti čovječni. Postati i ostati čovjekom, najveći je vrh koji čovjek može osvojiti, poručio je dekan Zoran Tomić, te dodao,-Promocija je znak da smo zajednički ostvarili rezultate i da je bilo povjerenja od strane društvene zajednice s područja Posavine i istočne Hrvatske. Ovo potvrđuje društvenu ulogu i važnost Sveučilišta u Mostaru, njegovo strateško opredjeljenje da djeluje na ovim prostorima. Sretni smo da možemo biti institucija od povjerenja i da svoje znanje možemo prenijeti našim studentima, a bit ćemo još sretniji ako oni na najbolji način to znanje sutra prenesu u društvo, poručio je dekan Filozofskog fakulteta prof.dr.sc. Zoran Tomić.

Glazbeni dodatak velikoj svečanosti dala je izvedba Marijane Baotić uz pratnju na gitari Zlatka Živkovića i Marije Nedić.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password