spot_img
25.2 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiPoribljavanje revira i Ribarska večer UR Šaran Orašje

Poribljavanje revira i Ribarska večer UR Šaran Orašje

U proteklom tjednu izvršeno je poribljavanje svih revira kojima gospodari Udruga ribolovaca Šaran Orašje, a ukupno je pušteno 3.800 kg konzumnog šarana i manja količina amura. S ovim poribljavanjem završila je ovogodišnja ribolovna sezona, pa je na snazi zabrana ribolova na svim revirima, osim na rijeci Savi, sve do otvaranja ribolovne sezone 2024. godine.

U narednom periodu UR Šaran nastavlja s aktivnostima drugog tipa i po prvi puta organizira “Ribarsku večer” koja će biti održana 9.12. ove godine u dvorani “Marija” u Boku. S obzirom da je ovo prva „Ribarska večer“, u Udruzi očekuju veliki broj gostiju, te su uputili poziv svim zainteresiranim da svojim dolaskom podrže i uveličaju ovu manifestaciju. Sve goste očekuje zasigurno dobra zabava uz živu glazbu, bogatu večeru s naglaskom na riblje specijalitete, fiš, pečena riba i naravno druge vrste hrane za one kojima riba nije prvi izbor. U cijenu ulaznice uračunato je i piće po izboru tijekom cijele večeri.

Broj gostiju nije ograničen, a ulaznice se mogu kupiti u Kafiću “OMEGA” u Orašju, na benzinskoj crpki “VINKOVIĆ JUNIOR” u Boku, te kod svih predsjednika ribolovnih sekcija. –„Posebno bih pozvao članove Udruge da se odazovu, izvedu svoje supruge, djevojke i prijatelje, te da se osjećaju kao domaćini ove zabave. Dobro došli i bistro!“, poručio je u ime UR Šaran Orašje, predsjednik Mario Živković.   

spot_img

najnoviji članci

istražiti više