Osnovan Ženski nogometni klub “Posavina”

U Domaljevcu je osnovan Ženski nogometni klub Posavina, kojega čine nogometašice iz sve tri općine ŽP. Klub će se natjecati u Drugoj ženskoj nogometnoj ligi F BiH, a u nedjelju 4. rujna u Gradačcu igraju prvu povijesnu utakmicu sa ženskim nogometnim klubom Zvijezda iz Gradačca.

Izaslanstvo općine D.Š. posjetilo je nogometaše Hrvatskog nogometnog kluba Mladost, u povodu početka nove natjecateljske sezone 2016/17. Tom je prilikom uručena sportska oprema klubu i  istaknuta daljnja potpora općine u radu nogometnog kluba. „Povratak u I. županijsku ligu jedan je od glavnih zadataka koji se nameću  upravi kluba, tu nam je i mjesto, ali na zdravim temeljima, uz vlastiti igrački kadar“, naglasio je predsjednik HNK Mladost Suzan Letica, zahvalivši na iskazanoj potpori i uručenoj donaciji.

Momčad HNK Orašje u petom kolu Prve nogometne lige FBiH sutra gostuje u Banovićima kod ekipe Budućnosti. U 3. kolu druge nogometne lige FBiH, skupine sjever, vodeći oraški Hajduk je domaćin Ingramu iz Dubokog Potoka, a momčad Dinama iz Donje Mahale gostuje kod Sloge u Tojšićima. U subotu i nedjelju na rasporedu su utakmice 3.kola u Prvoj županijskoj ligi i 1.kola u Drugoj županijskoj ligi Posavine. Utakmice se igraju od 16,30 sati.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password