Održana godišnja Skupština Udruge ribolovaca općine Orašje „ŠARAN“

Proteklog vikenda održana je redovita 28. godišnja Skupština Udruge ribolovaca općine Orašje „ŠARAN“ koja je ove godine ujedno bila i Izborna. Skupštini je nazočilo 30 delegata članova Udruge iz svih sekcija, a izložena su sljedeća izvješća: godišnje izvješće o radu Udruge, financijsko izvješće, izvješće nadzornog odbora i disciplinske komisije, te Plan rada i financijski plan za ovu godinu. Nakon usvajanja Izvješća provedeni su izbori za sva tijela Udruge. U novi mandat za predsjednika Udruge ribolovaca Šaran izabran je dosadašnji predsjednik Mario Živković iz D.Mahale skupa sa Izvršnim odborom od 7 članova predstavnika svih Sekcija udruge. (Damir Porobić, Ivica Prgić, Christian Oršolić, Ismet Đogić, Ivica Arlović, Mato Živković i Zvonko Mišković). Također su izabrani novi članovi nadzornog odbora i disciplinske komisije, te je formirana ribo -čuvarska služba od 15 ribo -čuvara volontera.
Jedan od bitnih zaključaka Skupštine Udruge ribolovaca „Šaran“ Orašje, predstavlja odluka o izdavanju besplatnih godišnjih dozvola za svu djecu koja pohađaju osnovne škole na prostoru općine Orašje. –„Na ovaj način želimo što više mladih članova privući i uključiti u ovaj lijep i zdrav sport, kako bi se približili prirodi i što više vremena provodili u druženju i ribolovu na ovim našim prelijepim vodama. Jedina budućnost svih nas pa i ove Udruge, upravo su mladi“, istaknuo je Mario Živković predsjednik Udruge Šaran.
Udruga ribolovaca „ŠARAN“ Orašje uputila je obavijest svojim članovima da izdavanje godišnjih ribolovnih dozvola za 2020. godinu počinje od ponedjeljka 03. veljače. Ribolovne dozvole stari i novi članovi mogu izvaditi svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 sati u kafiću „Simply“ u Orašju u 3. ulici u zgradi ribolovne udruge.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password