Odličan nastup članova TKD kluba Orašje na turniru u Vinkovcima

Iznimno uspješan nastup imali su članovi TKD kluba Orašje u subotu na međunarodnom turniru u Vinkovcima. Klub je nastupio sa 27 natjecatelja i osvojio 29 medalja i 4 pokala.  Oraški borci osvojili su 9 zlatnih, 9 srebrenih i 11 bročanih medalja.   Na turniru u Vinkovcima nastupilo je 300 natjecatelja  iz 27 klubova iz BiH i RH.

Uz  29 osvojenih medalja, troje članova TKD kluba Orašje nagrađeni su pokalima za izuzetan uspjeh u svojim kategorijama. Petra Topić je bila najbolja u kicku,  Ivona Ivkić proglašena je  za najbolju mlađu kadetkinju, a Damjan Pejić je osvojio pehar kao najbolji mlađi kadet.  Tkd klub Orašje je bio najbolji u kategoriji mlađih kadeta i kadetkinja, a najveće priznanje je  pehar za 1. mjesto u ukupnom poretku turnira

Zlatne medalje osvojili su: Damjan Pejić dvije, te po jednu Ivona Ivkić, Petra Topić, Neira Širbegović , Goran Marković, Harun Hadžispahić, Edis Handarić, Ines Stanić.

Srebrenim medaljama okitili su se: Ružica Oršolić, Edna Mehić, Patricia Ivkić, Maja Zlatarević,  Davor Baotić, Tayra Nišlić, Maja Martinović, Arman Smajlović i Lajla Šutrović, a 11 brončanih medalja osvojili su: Lana Stanić, Nina Špionjak, Leon Marković,  Matej Oršolić,  Vanesa Marković,  Lana Zlatarević,  Daniel Pejić,  Eldar Salkanović,  Haris Drljačić,  Ajna Begić, Ivona Ivkić.

-„Čestitam svojim borcima na odličnom uspjehu  i još jednoj potvrdi vrlo dobrog kuntinuiranog rada koji naš klub pokazuje svih ovih godina.  Doprinos uspjesima i  veliku podršku u radu kluba  dali su i roditelji, a odličnim rezultatima doprinijeli su i timovi naših  trenera i sudaca“, kazao je trener i predsjednik  kluba Marko Stanić, nositelj crnog pojasa 6.dan, te istaknuo da je nastup u Vinkovcima ujedno i najveći klupski uspjeh na jednom turniru.

Pred oraškim borcima je još jedno veliko  natjecanje 17.ožujka u Brčkom državno prvenstvo Bih u taekwondou na kojem će nastupiti 15 članova kluba.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password