Odigrani malonogometni turniri u Boku i Kostrču

  • Odigrani malonogometni turniri u Boku i Kostrču
  • Odigrani malonogometni turniri u Boku i Kostrču

Malonogometni turnir u Kostrču ove godine je okupio 6 ekipa iz Kostrča,Grebnica i  Županje. U jednodnevnom natjecanju odigrano je 10 utakmica, a najviše uspjeha imala je ekipa Wudi hrenovke, sastavljena pretežito od igrača HNK Kostrč. U susretu za treće mjesto kostrčki  Veterani svladali su ekipu Kraljevi Falča sa 4:1. U finalnom susretu dvije najbolje ekipe, nakon mnogo bolje igre slavila momčad Wudi hrenovke, uvjerljivom pobjedom 5:0, nad ekipom Minusi iz Županje. U sklopu turnira održano je natjecanje u izvođenju sedmeraca, na kojem je prvo mjesto osvojio Vidan Živković.

U Boku je sinoć završio tradicionalni malonogometni turnir u organizaciji “NK Bok Omladinski Pogon”  „Od Ilina do Gospojina 2018.“, na kojem je nastupilo 10 ekipa. Za 14 dana trajanja turnira odigrano je 27 utakmica, a organizatori ističu iznimno zadovoljstvo posjetom gledatelja koji su uživali u kvalitetnim utakmicama. Posebno vrijedi istaknuti finalnu večer u kojoj je organizator turnira pripremio brojne zanimljive sadržaje. U tradicionalnom revijalnom susretu na travnatom terenu, snage su odmjerili Bočani i Dijaspora, a završilo je miroljubivo 1:1.

U natjecateljskom dijelu turnira u borbi za treće mjesto, Olimpik je s uvjerljivih 10:3 svladao ekipu Saso mange. Finalna utakmica između Bukove Grede i Miline nije donijela očekivanu neizvjesnost, ali se mora istaknuti da su obje ekipe igrale otvoreno i krajnje korektno. Dominaciju tijekom cijelog meča Bukova Greda je krunisala zasluženom i visokom pobjedom 6:0. Trostruki strijelac je bio Marko Božić, a po jedan pogodak postigli su Anto Brašnić, Franjo Blažanović i Tomo Ivanović.  Zanimljivo je da su Bukovljani do sada nastupili u pet finalnih utakmica na turniru u Boku i tek u šestom pokušaju uspjeli osvojiti pobjednički pokal. Tri prvoplasirane ekipe nagrađene su pokalima i diplomama, a posebno priznanje kao najstariji sudionik turnira dobio je 64-godišnji Đuro Džijan –Brico. Za sve sudionike i posjetitelje organizatori su ispekli vola, priređena je velika tombola, a druženje je okončano zajedničkom večerom i glazbom pod šatorom.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password