Objavljeni Javni pozivi Ministarstva gospodarstva, rada i prostornog uređenja

Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja ŽP, sukladno programskim aktivnostima, planiranim za 2020. godinu, objavilo je Javne pozive za korištenje financijskih sredstava na poziciji Grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga i Kapitalni grant za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga.

Objavljen je Javni poziv za podnošenje prijava u svrhu dodjele nepovratnih financijskih sredstava kao podrška novoosnovanim obrtima. Zatim Javni poziv za podnošenje prijava u svrhu dodjele nepovratnih financijskih sredstava kao podrška novoosnovanim poduzećima. Za podnošenje prijava poduzeća, obrta i zadruga za sufinanciranje upošljavanja neuposlenih osoba. Za podnošenje prijava poduzeća, obrta i zadruga za dodjelu nepovratnih financijskih sredstava namijenjenih regresiranju kamata na investicijske kredite, kredite za obrtna sredstva, kredite za refinanciranje investicijskih kredita i financijski leasing, kao i Javni poziv za podnošenje prijava poduzeća, obrta i zadruga u svrhu dodjele nepovratnih financijskih sredstava namijenjenih sufinanciranju troškova za izvršenu nabavku osnovnih sredstava.

Javni pozivi i prilozi mogu se preuzeti na službenoj stranici Vlade ŽP. Isti će biti objavljeni na oglasnim i web stranicama, općinskih uprava Orašje, Domaljevac–Šamac i Odžak, te udrugama poduzetnika i obrtnika na području ŽP. Sve informacije u svezi sa Javnim pozivima se mogu dobiti na telefone Ministarstva: 031/762-706 i 031/ 717 -081 ili upitom na e-mail: gospodarstvo@zp.gov.ba. Krajnji rok za podnošenje prijava je 21. rujna ove godine.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password