spot_img
35.7 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiObavijest za osiguranike ZZO ŽP

Obavijest za osiguranike ZZO ŽP

S obzirom na proglašenu pandemiju korona virusa (COVID-19) i djelatnost koju obavlja Zavod zdravstvenog osiguranja Županije Posavske, te odluka Kriznog stožera Vlade Županije Posavske, sve naše osiguranike molimo da, bez neodložne potrebe ili našeg poziva, ne dolaze u prostorije Zavoda ili područnih ureda Zavoda.

Provjeru važenja ovjere zdravstvene iskaznice/legitimacije zdravstvene ustanove (domovi zdravlja i bolnice) će provjeravati u Integriranom zdravstvenom informacijskom sustavu (IZIS) koji je instaliran na svim prijemnim šalterima zdravstvenih ustanova.

Obustavlja se, do daljnjeg, ovjeravanje zdravstvenih iskaznica/legitimacija jer zdravstvene iskaznice/legitimacije koje osiguranici već posjeduju vrijede do daljnjeg i iste su elektronskim putem ovjerene do 31.03.2022. godine.

U slučaju neodložive potrebe dolaska, osiguranike molimo da se u prostorijama Zavoda ili područnih ureda Zavoda zadržavaju što je kraće moguće i poštuju preventivne mjere koje je donio Krizni stožer Ministarstva zdravstva i socijalne politike Županije Posavske (nošenje maske preko usta i nosa, držanje odstojanja od 1 m, korištenje sredstava za dezinfekciju, izbjegavanje gužvi i sl.), a sve u cilju smanjenja rizika od nastanka i širenja korona virusa.

Kada se steknu uvjeti za normalizaciju rada Zavoda osiguranici će biti pravovremeno informirani, a do tada za sva pitanja iz nadležnosti Zavoda zdravstvenog osiguranja  ŽP možete se obratiti radnicima Zavoda putem e – maila: (helpdesk@zzozp.ba) ili telefona objavljenih na web stranici Zavoda (www.zzozp.ba), izvijestili su iz Zavoda zdravstvenog osiguranja Županije Posavske.

Tel. broj glavnog ured ZZO ŽP Odžak – 031 710 991

Tel. broj područnog ureda ZZO ŽP Domaljevac – 031 791 038
Tel. broj područnog ureda ZZO ŽP Odžak – 031 761 650
Tel. broj područnog ureda ZZO ŽP Orašje – 031 714 259

spot_img

najnoviji članci

istražiti više