spot_img
19.6 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiMoto mrazovi Kraljevi raga posjetili članove Udruge PUŽ

Moto mrazovi Kraljevi raga posjetili članove Udruge PUŽ

U Udruzi simboličnog imena „Put u život“ Orašje ili skraćeno PUŽ, jučer su dočekali s osmjehom i oduševljenjem članove Moto kluba Kraljevi raga iz Tolise. U udrugu su stigli na svojim starim mopedima prilagođene blagdanskom sjaju a nisu izostali ni božićno-novogodišnji paketići. Ipak fotkanje na motorima za štićenike udruge bilo je prekrasno iskustvo. Proveli su ih i prostorijama PUŽ-a u kojima borave, upoznali sa svojim aktivnostima, planovima.-Drago nam je što smo došli do PUŽ-a i obećali smo im da ćemo ih svake godine posjećivati, kazali su nam toliški „Kraljevi raga“.

Vesela povorka moto mrazova, kako doznajemo, stiže u srijedu 28. prosinca i do istoka oraške Posavine, do Vidovica, Jenjića i Kopanica, gdje su također aktivni motoristi. Mnogo je zaljubljenika dvotočkaša i na tom dijelu Posavine. I oni slove za iznimno organizirane momke koji često humanitarno djeluju, šire vedrinu, optimizam i beru simpatije. Djedice i bakice moto-mrazovi u crvenim odijelima, i još pri tome na motorima, već nekoliko godina naprave odličnu feštu u Vidovicama, uz bogatu ponudu raznih sadržaja. Posavske delicije koje se vezuju za najradosniji mjesec, sastavnica su ove velike fešte. Za mališane su već pripremili paketiće, a za odrasle malo vrelije napitke vatrene vode i kuhanog vina i ako je suditi po prošloj godini, ponovo očekuju preko tisuću posjetitelja.

U četvrtak 22. prosinca članovi MK Posavac Orašje odnosno Moto mrazovi, organizirat će podjelu paketića za svu djecu, u Gradskom parku u Orašju, a za odrasle kuhano vino gratis. Druženje je od 11,30 do 14,00 sati.

spot_img

najnoviji članci

istražiti više