Mladi nogometaši zagrebačkog Dinama gostuju u Orašju

Sportski vikend u Posavini je u znaku nogometnih zbivanja. Iznimno zanimljiv međunarodni nogometni susret održat će se sutra u Orašju. Sport klub „Atletiko 1919“  iz Orašja i nogometna Akademija GNK Dinamo Zagreb već godinu dana održavaju plodnu sportsku suradnju koju će  potvrditi novim susretom. U sklopu svojih planiranih aktivnosti SK Atletiko će sutra ugostiti dvije selekcije nogometne Akademije Dinama, koju vodi proslavljeni stručnjak Ivo Šušak. U dvije utakmice nastupit će mladi nogometaši, rođeni 2005. i 2006. godine, a cjelokupan program održat će se na stadionu Hajduka u Orašju s početkom u 16,00 sati.

U 25.kolu Prve nogometne lige FBiH, momčad Orašja ugostit će ekipu Čapljine. Susret se igra sutra na stadionu Gol s početkom u 17,00 sati. Županijski federalni drugoligaši Dinamo i Hajduk, ovoga vikenda igraju utakmice 25.kola. Hajduk sutra gostuje kod ekipe Svatovac, dok je momčad Dinama u nedjelju domaćin trećeplasiranom  sastavu Prokosovići.

Od zbivanja u Prvoj županijskoj ligi Posavine izdvajamo susrete 19.Srpanj – Kostrč i Sloga (Tolisa) – Sloga (Prud). Ekipa Boka gostuje u Dubravama, a matićki Napredak u Sibovcu. U ostalim utakmicama sastaju se: Tramošnica – HAŠK Napredak, Odžak 102 – Dragovoljac i Mladost (DS) – Frankopan. Od utakmica županijskih drugoligaša recimo da je Posavac iz Ugljare domaćin ekipi Mladog Zadrugara iz Donjeg Rahića. Mladost iz Domaljevca ugostit će ekipu Dinamo 75, dok će nogometaši Korpara odmjeriti snage s ekipom Ravne Zovik.

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password