Marko Katić: U petom sam krugu presretan sam i zadovoljan

  • Marko Katić: U petom sam krugu presretan sam i zadovoljan
  • Marko Katić: U petom sam krugu presretan sam i zadovoljan
  • Marko Katić: U petom sam krugu presretan sam i zadovoljan
  • Marko Katić: U petom sam krugu presretan sam i zadovoljan
  • Marko Katić: U petom sam krugu presretan sam i zadovoljan

Da Posavina ima nebrojeno mnogo talenata dokazao je i Marko Katić jedan od takmičara glazbenog natjecanja “Valentino Zvijezde”. Marko ima 16 godina i dolazi iz Vidovica, a pjevanjem se bavi još od malih nogu. Od samog početka natjecanja Marko je svojim glasom potpuno osvojio žiri i publiku, ali i srca mnogih gledatelja ispred malih ekrana. Što o svemu ovome kaže naša zvijezda pročitajte u nastavku.

Marko prošao si u peti krug takmičenja i mnogi te već sada vide u samom finalu. Da li si očekivao ovakav uspjeh?

Prije svega, pozdrav Vama i svim čitateljima.

Iskreno, kada sam se prijavio na show “Valentino Zvijezde” želja mi je bila da prođem samo taj prvi krug i dobijem lijepe komentare. Prijavio iz puke radoznalosti i kao što sam već puno puta rekao da vidim kako je pjevati na tako velikoj pozornici, ali eto me sada u petom krugu i stvarno sam presretan i prezadovoljan!

Imaš li tremu na nastupima?

U prvom krugu imao sam najveću tremu. Bilo je treme i u drugom krugu, ali opet je bilo lakše nego prvi put. Kada je na red došao treći krug, jedan dio mene jedva je čekao da izađe na pozornicu i pjeva, dok je drugi još uvijek bio pod nekim strahom. Na sreću sav strah je nestao kada sam izašao na tu predivnu scenu. Zaista sam se opustio i uživao, pa sam tako nastavio i u četvrtom krugu.

Tvoje fotografije možemo vidjeti na velikim billdboard plakatima po cijelom gradu. Kakav je to osjećaj?

Što se tiče billdboard-a to stvarno nisam očekivao i baš sam se ugodno iznenadio na kraju.

Smatraš li za sebe da si sada poznata osoba s obzirom da tvoje nastupe prati mnogobrojna publika?

Ne smatram za sebe da sam poznata osoba, ali mi bude jako drago kada mi netko koga ni ne poznajem priđe i čestita, te dođe na snimanje baš zbog mene da me podrži.

Mnogi portali te također, podržavaju. Za tebe kažu da si nasljednik Tonija Cetinskog. Čak je i Nihad Alibegović objavio tvoju fotografiju i napisao da si za njega jedan od najboljih kandidata. Podrške ti defitivno ne fali, ali kada bi morao odabrati jednu osobu za koju bi rekao da ti je najveća podrška, to bi bio/bila …

Stvarno me mnogo osoba podržava. Kada bih morao izdvojiti njih nekoliko, to bi definitivno bila moja obitelj i profesorica glazbenog Maida Bukvić koja me priprema za sve nastupe.

Kako te mogu podržati svi oni koji prate tvoj radi i tvoje nastupe?

Svi koji me žele podržati mogu to učiniti lijepim komentarima, ali sada je došlo vrijeme i za telefonsko glasovanje. Glasovanje traje do 09. 05. 2017.g. kada počinje snimanje petog kruga. Kandidat koji bude imao najviše glasova proći će direktno u šesti krug.

I za kraj poruka za naše drage čitatelje …

Svim čitateljima poručio bih da vjeruju u sebe i da budu uporni u ostvarenju svojih snova.
Autorica: Samra Šakanović

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password