Izborna kronika 02.10.2018.g.

Poštovani slušatelji dobar vam dan u još jednoj Izbornoj kronici Radio postaje Orašje. Naredne minute posvećene su  aktivnostima stranaka u predizbornoj kampanji u susret općim izborima u BiH.

Kandidat za hrvatskog člana predsjedništva BiH, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović, jučer je posjetio Usoru i Orašje gdje je nazočio predizbornim skupovima. Pozvao je Hrvate da masovno izađu na izbore kako bi se kroz zajedništvo hrvatskog naroda izborili za ambijent da mladi vide budućnost u BiH.

Izaslanstvo HNS-a predvođeno predsjednikom dr. Draganom Čovićem i predstavnicima Udruge Prsten BiH i Hrvatske, te tvrtke Hering iz Š.Brijega danas je  posjetilo ŽP. Nakon posjeta Spomen sobi poginulim braniteljima 106. brigade HVO-a, dr. Čović je istaknuo da su branitelji i briga o braniteljima posebna kategorija u izbornom programu HDZ BiH i stranaka okupljenih oko HNS.

Iz Koalicije Hrvatsko Zajedništvo uputili su poruku javnosti kako će, kada dođu na vlast, kazne u prometu prilagoditi novčanim primanjima građana i standardu života u BiH. Ujedno su poručili su da pozdravljaju svaki korak koji doprinosi zaštiti svakog sudionika u prometu.

Na Središnjem predizbornom skupu SDA u Mostaru Bakir Izetbegović je istaknuo da je odblokiran evropski i NATO-u put BiH, te najavio veliku pobjedu Šefika Džaferovića i SDA na svim razinama vlasti.

Na završnim predizbornim skupovima SDP-a BiH u Jablanici i Konjicu, predsjednik stranke Nermin Nikšić je poručio da SDP neće dozvoliti novu pljačkašku privatizaciju.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password