HNK Orašje uspješnije od Zvijezde 09 iz Etno Sela Stanišići

U drugoj pripremnoj utakmici momčad Orašja svladala je sa 2:1 vrlo ambicioznu ekipu Zvijezda 09 iz Etno Sela Stanišići. Prvoligaš iz Republike Srpske prvi je došao u vodstvo pogotkom Vučića u 32 minuti, da bi u nastavku napadački dvojac Orašja Tanturovski – Živković, golovima u 65 i 89 minuti donio pobjedu domaćinima. Rezultat nije bio primaran, ali se nakon utakmice, na licu igrača Orašja vidjelo da je svima drago kad se utakmica dobije.

-Pokazali smo dva različita lica. U prvom poluvremenu nismo bili konkretni u napadu, a na drugoj strani primili smo pogodak nakon naše pogreške. To se događa već drugu utakmicu na isti način i moramo riješiti taj problem, rekao je trener Orašja Mato Neretljak. Tijekom utakmice vidljivo je bilo da je momčad dosta umorna, ali to je očekivano jer su igrači u punom zamahu priprema. Ulaskom u drugom poluvremenu mlađi igrači su podigli i ubrzali igru i na koncu otvorili put do pobjede. -Bolje su igrali nego dosta pojedinaca u prvom poluvremenu, a kod mene se zna da će igrati onaj tko je bolji na terenu. Raduje me da smo bili kompaktni u drugom dijelu iako je i protivnik izmijenio veliki broj igrača. Bilo je dosta pozitivnih stvari i veseli me da smo od tri prigode dvije realizirali, istaknuo je trener Neretljak.

Orašani od ponedjeljka ulaze u novi ciklus treninga, u srijedu igraju protiv novog prvoligaša TOŠK-a iz Tešnja, a u nedjelju gostuju u Modriči. Imat ćemo dosta treninga i utakmica i Neretljak vjeruje da će do početka prvenstva dobro izbrusiti momčad. Što se tiče igračkog kadra, gotovo je definiran. Priključio se novi kvalitetni štoper Armin Mujčić, tako da je momčad popunjeni na svim pozicijama. -Opredijelili smo se pretežito na domaće igrače iz okolice Orašja i mogu reći da sam zadovoljan s njima. U Orašje se vratio odlični makedonski napadač Dejan Tanturovski  koji je igrač ogromnih kvaliteta i dobro poznaje naš mentalitet. Svoj povratak je uljepšao pogotkom i sigurno će biti veliko pojačanje za nas, poručio je strateg labudova Mato Neretljak.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password