FRAMA u Domaljevcu izvela predstavu “Milosrdni otac”

U sklopu programa “Glumački san mladih” u petak, 23. rujna  članovi Franjevačke mladeži i ministrantske zajednice župe svete Ane u Domaljevcu, u prepunoj dvorani Hrvatskog doma na trgu u Domaljevcu, svojim župljanima su priredili i odigrali zanimljivu i aktualnu predstavu u Godini Božanskog milosrđa simboličnog naziva “Milosrdni otac” scensko obrađeni igrokaz teologinje Nikoline Milatović. Redatelj predstave je Armin Omerović, diplomirani glumca iz Orašja, a svoje uloge vrsno je odglumilo jedanaest glumaca, koji su odradili sve pripreme, od glazbe, kostima i drugoga.

Ova predstava u izvedbi framaša i ministranata oduševila je prisutne koji su nastup pozdravili dugotrajnim pljeskom. U polusatnoj izvedbi glumci su kroz predstavu zorno prikazali put od odlaska u svijet izazova i beznađa i pronalaska novog smisla života kroz molitvu i spoznaju Boga kao milosrdne ljubavi koja prašta i grešniku.

Župljani  i brojni gosti bili su iznenađeni kvalitetom izvedbe predstave, posebno glumačkom nadarenošću Marijana Mikolića, Josipa Mikolića, Marka Perišić, Ivane Perišić,  Marije Koturić, Ljubice Koturić, Veronike Koturić, Katarine Koturić, Jelene Petričević, Marije Petrović i Ane Rukavine.

Na kraju programa toplota, radost, srdačnost i pitomost oduševila je sve one koji su sudjelovali i pohađali ljetnu školu glume “Glumački san mladih” uz mali simboličan dar Zahvalnicu kao priznaje o pohađanju glumačke škole.

Uz zahvalu fra Bono je pozdravio sve župljane i brojne goste te u Duhu Godine Božanskog milosrđa zahvalio se svima koji su došli podržati rad djece koji se okupljaju oko Frame Domaljevac.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password