Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić posjetio ŽO Mladeži HDZ BiH Posavina

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić posjetio je Županijski odbor Mladeži HDZ BiH Posavina. Tom prigodom je održao radni sastanak s Županijskim odborom Mladeži HDZ BiH Posavina te predsjedništvima Općinskih odbora Mladeži HDZ BiH Orašje, Odžak i Domaljevac. U tijeku sastanka ga je predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Posavina Danijel Šošić upoznao s aktualnom situacijom u Mladeži u Županiji Posavskoj. Predsjednik Šošić je čestitao predsjedniku Mikuliću na osvojenom predsjedničkom mandatu te još jednom naglasio očekivanja na ostvarenju poboljšanja komunikacije prema Mladeži u Županiji Posavskoj.

Prisutnima se obratio i predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Posavina Đuro Topić koji je pohvalio rad i organizaciju Mladeži te izrazio zadovoljstvo angažmanom Mladeži na raznim poljima društvenog i političkog djelovanja.

Predsjednik Mikulić istaknuo je važnost suradnje Mladeži na području cijele Bosne i Hercegovine, te uključivanje svakog člana Mladeži HDZ BIH u stranačke aktivnosti. Izrazio je zadovoljstvo susretom s cijelim Županijskim odborom Mladeži HDZ BIH Posavina i ozbiljnim pristupom cijelog vodstava koje se pokazalo od samog početka mandata. Na kraju se zahvalio ŽO Mladeži HDZ BiH Posavina na podršci prilikom izbora za predsjednika Mladeži i pozvao sve na što veći i bolji angažman kako bi Mladež HDZ BIH u budućem razdoblju bila još organiziranija i kao takva prepoznata u društvu.

Na kraju sastanka predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH Posavina Danijel Šošić se zahvalio predsjedniku Mladeži HDZ BiH Mariu Mikuliću na posjeti te istakao kako je ovime poslana snažna poruka Mladeži Županije Posavske da se trebamo držati zajedno i raditi na osnaživanju međusobnih odnosa.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password