1.Božićni malonogometni turnir „Orašje 2017“

-„Sa zadovoljstvom želimo obavijestiti javnost da smo dobili prava na organizaciju malonogometnog turnira u novoj dvorani SŠC fra Martina Nedića u  Orašju. S  ponosom možemo reći da je naša ideja pala na plodno tlo i dobili smo  mogućnost da organiziramo 1. Božićni malonogometni turnir „Orašje 2017“, naglasio je Matijas Pejić predsjednik MNK Posavina Orašje i dodao,-„Ova ideja traje od osnutka MNK Posavina i nakon nekoliko odrađenih sastanaka naišli smo na razumijevanje načelnika općine Orašje Stanka Vincetića, predsjedenika Vlade ŽP Marijana Klaića, ministra prosvjete, znanosti, kulture i sporta ŽP Maria Pejića i ravnatelja Školskog centra Branimira Leovca. Kroz razgovore smo se usuglasili da Orašje zaslužuje jednu ovakvu sportsku manifestaciju i uvjereni smo da će zimski turnir privući veliku pozornost sportske javnosti i doprinijeti pozitivnoj promociji Orašja i cjelokupne sredine.

Turnir će biti održan u vremenu od 11.12 (ponedjeljak) do 28.12.2017.god (četvrtak) i bit će dijelom humanitarnog karaktera, o čemu će javnost naknadno biti informirana. Također uz seniorski malonogometni turnir, održavat će se i turnir za mlađe uzraste nogometaša u kategorijama 2004.godište i mlađi, te 2006.godište i mlađi. Kotizacija za seniorske ekipe iznosi 200 KM, a svaka ekipa ima pravo prijaviti maksimalno 10 igrača. Igra se sustav 5+1 s vremenom 2×15 minuta. Slobodni dani će biti subotom i nedjeljom, te na prvi i drugi dan Božića.  Nagrada za 1.mjesto iznosi 3.000 KM, za drugo 1.000 KM i za treće mjesto 500 KM. Prijave se primaju do 09.12.2017.godine (subota) u 12:00 sati kad će biti održano izvlačenje. U organizacijskom odboru ističu da će položiti veliki test i osigurati potpuni ugođaj svim posjetiteljima, kako bi turnir postao tradicionalan.

–„Naša ideja je da gledateljima priuštimo zadovoljstvo da uživaju u malom nogometu i sa svojom djecom provedu ugodno vrijeme u prekrasnoj novoj sportskoj dvorani. Znamo da nas čeka težak i odgovoran posao i spremni smo na suradnju sa svima kako bi zajednički doprinijeli da svi budemo dio nove, dobre priče u Orašju. Sve ćemo napraviti kako bi turnir postao tradicionalan. Ovih dana dogovaramo suradnju sa Nogometnim Savezom Županije Posavske koji bi osigurao službene osobe za sve utakmice. Za finalnu večer planiramo pozvati nogometne veterane s našeg područja da odigraju revijalnu utakmicu, a široj javnosti predstavit će se i Ženski nogometni klub Posavina Domaljevac“, rekao nam je Pejić.

Broj ekipa na turniru je ograničen na 16 i prema posljednjim informacijama iz organizacijskog odbora turnira, spisak ekipa je popunjen. Na spisku je najviše ekipa s područja općine Orašje, zatim Domaljevac Šamac, Brčko, Županja, Gradačac… Informacije o turniru mogu se dobiti u caffe „Simply“ ili kod Marka Prgić-Keleta na tel. 063-526-884. –„Budi dio nove priče, budi dio dobre priče“, poručili su iz  MNK Posavina Orašje.

 

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password