Uspješan vikend za juniore i seniore HOK Domaljevac

Novu prvenstvenu pobjedu zabilježili su odbojkaši Domaljevca. U 13.kolu Premijer lige BiH Domaljevac je svladao ekipu Jedinstva iz Brčkog rezultatom 3:1, (u setovima 22:25, 25:15, 25:22, 25:21). Ovom pobjedom odbojkaši Domaljevca učvrstili su mjesto u sredini ljestvice.

Na pragu velikog uspjeha su i juniori HOK Domaljevca koji su u subotu nastupali na kvalifikacijskom turniru juniorskog prvenstva FBiH u Ilijašu. U okviru grupe A1, mladići iz Domaljevca pobijedili su vršnjake iz OK Ilijaša i OK Slobode iz Tuzle sa po 2:0 u setovima i na taj način se plasirali na finalni turnir državnog natjecanja.

Ovaj rezultat ne čudi s obzirom da čak pet igrača iz juniorske ekipe nastupa za prvi tim seniora, a trojica su standardni u prvoj postavi i redovito igraju najzahtjevnije utakmice. Dosadašnja je praksa pokazala da je pružanje prilike mladim igračima u zahtjevnim utakmicama najbolji način za njihovo sazrijevanje i napredovanje. Trenerskim rječnikom, utakmice su najbolji treninzi i ovakva strategija u početku znači manje bodova u natjecanju, no u budućnosti sve će se višestruko vratiti.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password