U Orašju 22. svibnja druženje “Upoznajmo snagu izvrsnosti”

Orašje je među brojnim gradovima  i sredinama u BiH koje će biti domaćin druženja „Upoznajmo snagu izvrsnosti“, kojega zajednički organiziraju Udruženje poslovnih žena u BiH i magazin Gracija. Udruženje su osnovale uspješne poduzetnice, menadžerice i stručnjakinje kako bi radile na stvaranju boljih uvjeta ekonomskog okruženja u BiH, i predstavlja nastavak uspješnog rada Udruženja poduzetnica u BiH „ONE“. Udruženje poslovnih žena u BiH – aktivno radi na pružanju podrške ženama u pravcu ekonomskog osnaživanja, edukacije kao i na promociji poduzetništva žena. Kako bi predstavili Udruženje poslovnih žena u BiH, ali i upoznali poduzetne žene kojih ima u svim krajevima BiH, Udruženje organizira seriju druženja pod nazivom „Upoznajmo snagu izvrsnosti“.

„Razloga za druženje je puno, ali ovom prilikom mi želimo inspirirati žene da prepoznaju IZVRSNE žene iz svog okruženja, i podijele s nama svoju priču o njihovoj izvrsnosti. Pričajući tople ljudske priče „namaštat ćemo“, na trenutak svijet „u duginim bojama“, lagano – ulicu po ulicu, grad po grad. Pokazat ćemo svu ljepotu bosanskohercegovačke žene. Žene, majke, susjede, političarke, sportašice,  poduzetnice, menadžerice, ratarke, kuharice, umjetnice – žene mađioničarke za život…“, naglašavaju u Udruženju poslovnih žena u BiH.  Zato je udruženje, u partnerstvu s magazinom Gracija, pokrenulo nagradu „Snaga izvrsnosti“ s ciljem, doći do heroina iz sjene, do žena koje su možda nepoznate javnosti, koje ni same nisu svjesne promjene koju prave svojim djelovanjem, koje nailaze na bezbroj prepreka, ali ih savladavaju bez pompe. Nagrada “Snaga izvrsnosti” slavi žene koje ostavljaju trag u svojim zajednicama. To su žene koje nas potiču da budemo bolji ljudi, koje nam pokazuju kako se može bolje i više.

Kroz seriju druženja pod nazivom „Upoznajmo Snagu izvrsnosti“ članice i predstavnice Udruženja poslovnih žena u BiH te magazina Gracija će upoznati javnost sa načinom nominiranja kandidatkinja za nagradu, kriterijima koje kandidatkinje trebaju ispunjavati, kao i o oblastima u kojima će se dodjeljivati nagrada. Osim predstavljanja Nagrade, kroz razgovor sa ženama iz lokalnih zajednica će se razgovarati o izazovima sa kojima se susreću u svakodnevnom životu, a posebno u segmentu ekonomske nezavisnosti.  Druženje u Orašju najavljeno je za srijedu 22. svibnja u Vijećnici s početkom u 16:30h. Pozvali su sve zainteresirane žene (i muškarce) da im se pridruže kako bi zajedno ispričali što više priča o snažnim i izvrsnim ženama.

Više o Nagradi: www.upzbih.ba/nagrada

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password