spot_img
4.1 C
Orašje
spot_img
NaslovnicavijestiSportski vikend bogat odbojkaškim i nogometnim utakmicama

Sportski vikend bogat odbojkaškim i nogometnim utakmicama

Pred ljubiteljima sporta je vikend bogat odbojkaškim i nogometnim utakmicama. HOK Magic Ice Domaljevac i u pretposljednjem 17. kolu Premijer lige BiH, ponovno igra na domaćem parketu. U goste im dolazi Bosna iz Sarajeva, a domaćini vjeruju kako će još jednom obradovati svoje navijače. Utakmica se igra sutra (subota) u Sportskoj dvorani u Orašju s početkom u 16 sati.

Ženski odbojkaški klub Orašje igra u odličnoj formi, a svoj pobjednički niz želi nastaviti i u 12. kolu Super lige FBiH. Oraške Žokice su domaćini ekipi Mikasa Tuzla, a uz podršku svojih vjernih navijača, očekuju novo slavlje i poboljšanje rekordnog broja utakmica bez poraza. Susret će biti odigran u nedjelju u Sportskoj dvorani u Orašju s početkom u 17 sati.

Nogometni klubovi odrađuju zimske pripreme, a ovoga vikenda ljubitelje nogometa očekuje nekoliko prijateljskih utakmica u kojima će nastupiti federalni drugoligaši i županijski prvoligaši. Mladost iz Domaljevca  će sutra odigrati svoju četvrtu pripremnu utakmicu, a u goste joj dolazi Graničar iz Sl. Šamca. Napredak iz Matića sutra gostuje kod federalnog prvoligaša Zvijezde u Gradačcu, dok će Dinamo iz D. Mahale u nedjelju igrati u Modriči, s ekipom Alfa. Svoje pripremne utakmice u nedjelju će odigrati Hajduk i Sloga iz Tolise, te Kostrč – RAŠK iz Rajeva sela.

spot_img

najnoviji članci

istražiti više