Počeo prijem prijava za upis u srednje škole u ŽP

U tri srednje škole u  ŽP danas je počeo prijem prijava učenika za upis u prvi razred u školskoj 2017/2018.g. U okviru ljetnog upisnog roka prijava učenika će biti danas i sutra, u prvom upisnom krugu, a upis će se obaviti u četvrtak i petak 22. i 23 o.mj. U Srednje škole u Županiji Posavskoj, u programe redovitog obrazovanja za iduću školsku godinu, plan je upisati 305 učenika i to 76 učenika u ŠC fra Martina Nedića, 102 u SSŠ Orašje i najviše – 127 učenika u SŠ Pere Zečevića u Odžaku. U Školski centar fra Martina Nedića Orašje učenicima su na raspolaganju četiri programa s četverogodišnjim trajanjem – Opća i Jezična gimnazija, Ekonomski tehničar – financijsko računovodstveni smjer i Poslovno-pravni tehničar.

U Srednjoj strukovnoj školi Orašje ukupno je 6 programa tro i četverogodišnjeg obrazovanja i to Elektrotehničar i Poljoprivredni tehničar četverogodišnji program te Automehaničar, Bravar,  Kuhar i konobar – trogodišnji program.

Najviše programa – ukupno 7 je u SŠ Pere Zečevića u Odžaku, gdje uz Opću i Jezičnu gimnaziju učenici  mogu upisati i smjer Poslovno-pravni tehničar, Tekstilni tehničar-dizajner odjeće, Automehaničar, Bravar te voćar-vinar-vinogradar.

U drugom upisnom krugu prijave učenika za nepopunjena mjesta primat će se u ponedjeljak 26. lipnja 2017. godine a upis će se obaviti dva dana kasnije  28. lipnja 2017. godine. Posljednja prilika za upis u prvi razred je jesenski upisni rok u ponedjeljak 28. kolovoza 2017. godine.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password