Odigrana utakmica Nogometnog KUP-a ŽP

Jučer je odigrana jedna utakmica nogometnog kupa ŽP, u kojoj je momčad Dinama  u Donjoj Mahali svladala Dragovoljca iz Novog Sela rezultatom  4:1. Drugi susret između Odžaka i Sloge iz Tolise nije odigran iz razloga neodlaska ekipe Sloge u Odžak, te će organi NS ŽP utakmicu najvjerojatnije riješiti u korist ekipe Odžaka 3:0 bez borbe. Ovim su ekipe Odžaka 102 i Dinama D.M. izborile nastup u završnici NK na razini F BiH.

Danska škola nogometa, nakon tri dana iz Šamca, danas i sutra se održava u Orašju, na Hajdukovom stadionu. Sudjeluje po 100 djece iz ove dvije općine uzrasta od 6 do 13 godina, i ovo je 19. godina za redom u kojoj općina Orašje ima svoje predstavnike, i jedina je iz okruženja koja je u projekt uključena od samog osnutka. Manifestacija završava sutra.

Skupina od devet odbojkaša iz Domaljevca danas je otputovala u Sarajevo na završnicu Sportskih igra mladih. Ekipu čine dječaci 2001. godište koji će skupa s pobjednicima regionalnih natjecanja sutra voditi borbu da ponove prošlogodišnji uspjeh. Podsjetimo, odbojkaška ekipa iz Domaljevca prošle je godine bila pobjednik na SIM BiH a također su osvojili i 1. mjesto na međudržavnom natjecanju mladih iz Hrvatske, BiH i Srbije, održanom u Splitu. Uz odbojkaše, na natjecanju u Sarajevu sudjeluju i članice ŽOK Orašje.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password