Odbojkaši zagrebačke Mladosti i Domaljevca u subotu nastupaju u Orašju

Ljubitelje odbojke u Posavini sutra očekuje istinski odbojkaški spektakl. Odbojkaši Domaljevca, članovi Premijer lige BiH, u sklopu priprema za nastavak sezone imat će jaku provjeru protiv Mladosti iz Zagreba. Utakmica je na rasporedu sutra u 18,00 sati u novoj sportskoj dvorani ŠC fra Martina Nedića u Orašju. Bit će to, nadamo se, istinska promocija odbojke u kojoj će sudjelovati odbojkaši HOK Domaljevac i HAOK Mladost, a susret se igra pod pokroviteljstvom Vlade Županije Posavske.  Sigurno je to velika prigoda za ljubitelje odbojke u Posavini da prisustvuju zanimljivoj utakmici dva kluba prijatelja i uživaju u atraktivnoj odbojci.

Pripreme nogometaša HNK Orašja započet u nedjelju, 14.siječnja u 13,00 sati na stadionu Gol. Trener Mato Neretljak  imat će na raspolaganju gotovo kompletan igrački kadar iz jesenske polusezone.

Ima najava odlaska pojedinih igrača, ali za sada je riječ samo o nezvaničnim informacijama. Također se pominju i  neka imena koja bi trebala pojačati ekipu Orašja, ali za sada nema zvanične potvrde iz kluba.   Podsjetimo, momčad Orašja iza sebe ima dosta uspješnu jesensku sezonu u Prvoj  nogometnoj ligi FBiH i sa 27 bodova zauzima peto mjesto na ljestvici.

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password