Objavljene Liste potencijalnih korisnika po Javnim pozivima Ministarstva gospodarstva ŽP

Ministarstvo gospodarstva, rada i prostornog uređenja ŽP, jučer je objavilo prijedlog Listi potencijalnih korisnika sredstava po javnim pozivima, koji su obustavili rad, sukladno Zapovijedima Županijskog stožera civilne zaštite ŽP, u periodu od 19.03. do 31.03. ove godine.
Na Listi po „Javnom pozivu za prikupljanje prijava za odobravanje i dodjelu financijskih sredstava za subvencioniranje isplate dijela bruto minimalne plaće za mjesec ožujak ove godine“, nalazi se 197 potencijalnih korisnika. Po ovom Javnom pozivu, uvjete nije zadovoljilo 28 poslovnih subjekata.
Na Listi po drugom, „Javnom pozivu za prikupljanje prijava za odobravanje i dodjelu financijskih sredstava za subvencioniranje isplate neto minimalne plaće, odnosno dijela neto minimalne plaće za mjesec travanj ove godine“, navedeno je 187 potencijalnih korisnika sa iznosima subvencije. Po ovom Javnom pozivu uvjete nisu zadovoljila 32 poslovna subjekta. Podnositelji Prijava po oba Javna poziva, mogu uložiti Prigovor u roku 8 dana, od dana objavljivanja prijedloga Listi, a neblagovremeni Prigovor neće se razmatrati. Prigovor se podnosi pismenim putem, a dostavlja se preporučeno poštom u zatvorenoj kuverti. Sve pojedinosti možete pogledati na službenoj internet stranici Vlade ŽP.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password